facebook_page_plugin

Felfüggeszti értékesítési tevékenységét az Aegon Lakástakarékpénztár - közölte honlapján a hitelintézet.

Új csalási módozat terjedt el Budapesten. Ha rendkívül kedvező áron lát ingatlant, legyen nagyon óvatos, mert egy fondorlatosan kitervelt, de valójában rendkívül primitív átverési kísérlet áldozata lehet.

Akár a lakáshitelesek 40 százaléka komolyabb bajba kerülhet, ha kamatemelkedés indul a piacon. A kamatszint 1-3 százalékos emelkedése a harmadával emelheti a törlesztőket – figyelmeztet az MNB.

Az idei év jelentős változásokat hozott a befektetési célú lakásvásárlók életébe, számos könnyítés teheti lehetővé, hogy a jövőben fehéredjen ez a szegmens, illetve kedvezhet a tulajdonosok által elérhető hozamoknak is. Magyarországon ugyan még mindig nagy a feketén kiadott lakások száma, de egyre kevésbé éri meg trükközni.

Az elszabaduló albérletárak miatt egyre többen gondolkoznak azon, hogy saját lakást vásárolnak. Van azonban pár dolog amire mindenképpen érdemes odafigyelni ha az első otthonodat szeretnéd megvásárolni. Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat.

Éveken át a fehér konyhák uralták a teret, de most végre beköszöntött a változás. Az alacsony kontrasztú, a színek nélküli, visszafogott, az izgalmat nélkülöző, steril és hideg stílus után egy könnyedebb és színesedő, vidámabb, de jobbára azért letisztult megjelenés lesz az uralkodó.

Július végén jönnek a felsőoktatási felvételi pontszámok, az örömködés után el kell dönteni, hol lakjon a gyerek, ha más városba kell költöznie. Venni vagy bérelni? Mutatjuk a számokat.